Wednesday, October 13, 2010

Labjegyzetek az India mail-ekhez

...A sokkhatas a szegenyseg miatt volt baromi meglepo, hogy itt ugy elnek gyakorlatilag szarkupacok tetejen emberek, hogy vigyorognak hozza, eleg sokat raadasul.

Itt az ashramban rend van es tisztasag - mar amennyire ez lehetseges - de a varosban peldaul valami fantasztikus a kupleraj. Minden jarmu dudal vagy ha negylabu akkor mekeg/beget/stb, bevett szokas hogy a hasznalt cuccokat - barmi legyen is - csak ugy kiejtik a kezukbol az emberkek. Kepzelheted, ez a 30 fokban eleg erdekes egyveleget eredmenyez.

Itt eszakon mondjuk az a jo, hogy tenyleg kozel a Himalaja az eszmeletlen mennyisegu zoldterulettel, es az a kimondott buz ami mondjuk Kuala Lumpurban van, az itt nem erezheto. De azert van kosz rendesen.

Nem beszelos nap vegulis nem volt, kerdeztem hogy hogy van ez, es azt mondtak hogy hat, semmi sem tokeletes es ittsem mukodik minden ugy ahogy az el van kepzelve.... Probalkoztunk aztan Leah-val egy nap magancsenddel, de a reggeli 10oras eszmecseren olyan gondolatok meg kerdesek merultek fel, hogy nyilvanvalo volt, tobbet er a kerdes a hallgatasnal. :)

Jovo het kedd-pentekre tervezes alatt van a hegymaszas! Az utolso hetre terveztem ezt - valahogy ereztem meg a mult vasarnap esti varosnezes elott hogy meglehetosen bekavar beleszagolni az eletbe az ashramon kivul (sok ember, zaj, kavalkad, minden inger amitol itt el van zarva az ember), de, baromi sokat hultek az ejszakak par nap alatt, meg pont meglesz ket het mulva es 4 nap aram meg folyoviz nelkul annyira nem vicces ugy, ugyhogy maradtunk John-nal (o az ausztral ujbaratom) a jovo hetben. Nagyon jo lesz ez!

Aztan, pont egy hetem lesz meg hogy ismet belecsucsuljek az idill-be meg a contentment/focus/inside - mix-be, aztan irany Delhi, a Taj Mahal mert hogy azt latni kell, aztan meg hazafele. Rohan az ido, meg akkor is ha itt ugy tunik orakig all neha..

No comments: